Bog & idéBirgitte Strange Preiss

Bøger skrevet af Birgitte Strange Preiss

Læs mere om Birgitte Strange Preiss
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Birgitte Strange Preiss

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birgitte Strange Preiss. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Preiss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal

Mere om Birgitte Strange Preiss' bøger

Du kan købe tre bøger af Birgitte Strange Preiss her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Preiss' bøger fås i flere formater. Preiss' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Birgitte Strange Preiss

Hos Bog & idé er "Basisbog i diagnostiske fag" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Birgitte Strange Preiss

Hos Bog & idé er "Basisbog i diagnostiske fag" tilgængelig som i-bog. Endnu en af Birgitte Strange Preiss skønne bøger, som er værd at læse. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Strange Preiss