Bog & idéBirgitte T. Espersen

Bøger skrevet af Birgitte T. Espersen

Læs mere om Birgitte T. Espersen
2 produkter
2 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Det vidunderlige stof
Det vidunderlige stofBirgitte T. Espersen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Det vidunderlige stof

Mere om Birgitte T. Espersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Birgitte T. Espersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Espersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Det vidunderlige stof" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Mennesker med kræft" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Birgitte T. Espersen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Birgitte T. Espersen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Espersens bøger fås i samtlige formater. Espersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræftsygepleje" af Birgitte T. Espersen

"Kræftsygepleje" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Birgitte T. Espersen "Kræftsygepleje"

"Kræftsygepleje" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte T. Espersen