Bog & idéBirgitte Therkildsen

Bøger skrevet af Birgitte Therkildsen

Læs mere om Birgitte Therkildsen
4 produkter
4 produkter
Styr på læsning 8.-9. klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styr på læsning 8.-9. klasseLise Vogt
107,96 DKK
Indbundet
(0)
Styr på læsning 8.-9. klasse
Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasseBirthe Christensen
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasse
Dansk i dybden - essay
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk i dybden - essayBirgitte Therkildsen
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i dybden - essay
Dansk i dybden  - Folkeeventyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk i dybden - FolkeeventyrBirgitte Therkildsen
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i dybden - Folkeeventyr

Mere om Birgitte Therkildsen

Hvis du søger en bog skrevet af Birgitte Therkildsen, finder du et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Therkildsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spot på brugstekster" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Sæt spor i tiende" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor til den mundtlige prøve. Plakatsæt (4 stk.)" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Sæt spor til den mundtlige prøve" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor til den mundtlige prøve. Lærerguide" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor. Spot på Drama" i serien "Sæt spor-serien" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Sæt spor i tiende" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor i tiende" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor - spot på kortprosa" i serien "Sæt spor-serien" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor til den mundtlige prøve" udgivet af Dansklærerforeningen - "Styr på læsning 6.-7.klasse" udgivet af Gyldendal - "Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasse" i serien "Prøveklar" udgivet af Gyldendal - "Styr på læsning 8.-9. klasse" i serien "Styr på læsning" udgivet af Gyldendal - "Dansk i dybden - Erindringer" i serien "Dansk i dybden" udgivet af Gyldendal - "Dansk i dybden - essay" i serien "Dansk i dybden" udgivet af Gyldendal - "Faglige tråde" udgivet af Billesø & Baltzer - "Fra tekst til tekst til tekst " i serien "Mig og dansk" udgivet af LR Uddannelse - "Dansk i dybden - Folkeeventyr" i serien "Dansk i dybden" udgivet af Gyldendal

Mere om Birgitte Therkildsens bøger

Birgitte Therkildsen har 18 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Therkildsens bøger kommer i forskellige formater. Therkildsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Spot på brugstekster" af Birgitte Therkildsen

Hos Bog & idé er "Spot på brugstekster" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansklærerforeningens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Therkildsen "Sæt spor i tiende"

"Sæt spor i tiende" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Therkildsen