Bog & idéBirgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørum

Bøger skrevet af Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørum

Læs mere om Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørum
1 produkter
1 produkter
Susanne Ussing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Susanne UssingBirgitte Thorsen Vilslev
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Susanne Ussing

Mere om Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørum

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørum. Bogen har titlen "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur". Det er Strandberg Publishing, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørums "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur"

Det er muligt at købe Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørums "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørum skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Thorsen Vilslev og Tania Ørum