Bog & idéBirgitte Thorsen Vilslev

Bøger skrevet af Birgitte Thorsen Vilslev

Læs mere om Birgitte Thorsen Vilslev
1 produkter
1 produkter
Susanne Ussing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Susanne UssingBirgitte Thorsen Vilslev
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Susanne Ussing

Mere om Birgitte Thorsen Vilslev

Der er blot én bog af Birgitte Thorsen Vilslev tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur". Den er publiceret af Strandberg Publishing på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Thorsen Vilslevs "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur"

"Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.

Dette er en også en fantastisk bog fra Vilslev, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Thorsen Vilslev