Bog & idéBirgitte Wärn

Bøger skrevet af Birgitte Wärn

Læs mere om Birgitte Wärn
4 produkter
4 produkter
Den lille guide til et liv uden stress
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille guide til et liv uden stressBirgitte Wärn
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Den lille guide til et liv uden stress
Den lille guide til konfliktløsning i grupper og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille guide til konfliktløsning i grupper og organisationerBirgitte Wärn
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Den lille guide til konfliktløsning i grupper og organisationer
Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejdere
Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejdereBirgitte Wärn
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejdere
Den lille guide til stresshåndtering på arbejdspladsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille guide til stresshåndtering på arbejdspladsenBirgitte Wärn
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Den lille guide til stresshåndtering på arbejdspladsen

Mere om Birgitte Wärn

Birgitte Wärn har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Wärn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejderne" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejdere" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til et liv uden stress" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til konfliktløsning i grupper og organisationer" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til stresshåndtering på arbejdspladsen" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til stresshåndtering på arbejdspladsen" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til konfliktløsning i grupper og organisationer" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til et liv uden stress" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til et liv uden stress" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejderne" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til stresshåndtering på arbejdspladsen" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling - "Den lille guide til konfliktløsning i grupper og organisationer" udgivet af Wärn Kompetenceudvikling

Bøger af Birgitte Wärn

Der er 12 tilgængelige bøger af Birgitte Wärn hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Birgitte Wärn bøger i forskellige formater. Wärns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Wärn Kompetenceudvikling.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Wärns "Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejderne"

"Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejderne" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejderne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Wärn Kompetenceudvikling, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Wärn "Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejdere"

Hos Bog & idé er "Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejdere" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Wärn Kompetenceudvikling.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Wärn