Bog & idéBirgitte Yde Kjær

Bøger skrevet af Birgitte Yde Kjær

Læs mere om Birgitte Yde Kjær
1 produkter
1 produkter
Sprog som værktøj og legetøj
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj

Mere om Birgitte Yde Kjær

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Birgitte Yde Kjær. På listen nedenfor har du de nyeste af Kjærs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af HansReitzels - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af Gyldendal

Birgitte Yde Kjærs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Birgitte Yde Kjær hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kjærs bøger kommer kun som hæftet. Kjærs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Yde Kjærs "Sprog som værktøj og legetøj"

"Sprog som værktøj og legetøj" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Sprog som værktøj og legetøj" af Birgitte Yde Kjær

Hos Bog & idé er "Sprog som værktøj og legetøj" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Yde Kjær