Bog & idéBirgitte Zacho

Bøger skrevet af Birgitte Zacho

Læs mere om Birgitte Zacho
2 produkter
2 produkter
Kalkmalerier
BOEGERTILSTAERKPRIS
KalkmalerierBirgitte Zacho
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kalkmalerier
Nordvest
BOEGERTILSTAERKPRIS
NordvestBirgitte Zacho
141,06 DKK
Indbundet
(0)
Nordvest

Mere om Birgitte Zacho

Hvis du søger en bog skrevet af Birgitte Zacho, kan du vælge i mellem et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Zachos seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordvest" udgivet af Frydenlund - "Michael og Anna Ancher" i serien "Kunstbiblioteket" udgivet af Meloni - "C.W. Eckersberg - guldalderens fader " i serien "Kunstbiblioteket" udgivet af Meloni - "14 danske kunstnere du bør kende" udgivet af Meloni - "Kalkmalerier" i serien "De små fagbøger¤Samfund og historie" udgivet af Gyldendal

Birgitte Zachos bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Birgitte Zacho hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Birgitte Zacho kommer i et udvalg af formater. Birgitte Zacho bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Zachos "Nordvest"

"Nordvest" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

"Michael og Anna Ancher" af Birgitte Zacho

Det er muligt at købe Birgitte Zachos "Michael og Anna Ancher" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af Zachos serie "Kunstbiblioteket". Det er Meloni, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Zacho