Bog & idéBirgitte Zeeberg

Bøger skrevet af Birgitte Zeeberg

Læs mere om Birgitte Zeeberg
2 produkter
2 produkter
Udsatte børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte børnJens Guldager
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Udsatte børn
Organisatorisk specialisering i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisatorisk specialisering i socialt arbejdeBirgitte Zeeberg
35,96 DKK
Hæftet
(0)
Organisatorisk specialisering i socialt arbejde

Mere om Birgitte Zeeberg

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Birgitte Zeeberg. På listen nedenfor finder du de seneste af Zeebergs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bedre møder på tværs" udgivet af Samfundslitteratur - "Udsatte børn - se isbn 9788750044963" udgivet af Akademisk Forlag - "Udsatte børn" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Birgitte Zeeberg

Birgitte Zeeberg har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Zeebergs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Zeeberg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Zeebergs "Bedre møder på tværs"

Hos Bog & idé er "Bedre møder på tværs" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Zeeberg "Udsatte børn - se isbn 9788750044963"

Det er muligt at købe Birgitte Zeebergs "Udsatte børn - se isbn 9788750044963" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Zeeberg