Bog & idéBirka Wendy Mouritzen

Bøger skrevet af Birka Wendy Mouritzen

Læs mere om Birka Wendy Mouritzen
1 produkter
1 produkter
Egne aktier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egne aktierDavid Moalem
584,96 DKK
Hardback
(0)
Egne aktier

Mere om Birka Wendy Mouritzen

Birka Wendy Mouritzen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Egne aktier". Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Egne aktier" af Birka Wendy Mouritzen

Hos Bog & idé er "Egne aktier" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Birka Wendy Mouritzen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birka Wendy Mouritzen