Bog & idéBirte Aarslew-Jensen

Bøger skrevet af Birte Aarslew-Jensen

Læs mere om Birte Aarslew-Jensen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygepleje

Mere om Birte Aarslew-Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birte Aarslew-Jensen. På listen nedenfor finder du Aarslew-Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birte Aarslew-Jensen

Der er to tilgængelige udgivelser af Birte Aarslew-Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Aarslew-Jensen som indbundet. Bøgerne af Aarslew-Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i sygepleje" af Birte Aarslew-Jensen

Det er muligt at købe Birte Aarslew-Jensens "Basisbog i sygepleje" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Basisbog i sygepleje" af Birte Aarslew-Jensen

"Basisbog i sygepleje" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Aarslew-Jensen