Bog & idéBirte Asmuss

Bøger skrevet af Birte Asmuss

Læs mere om Birte Asmuss
2 produkter
2 produkter
Intern kommunikation under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intern kommunikation under forandringHelle Kryger Aggerholm
395,96 DKK
Paperback
(0)
Intern kommunikation under forandring
Samtalen på arbejde
Samtalen på arbejdeBirte Asmuss
219,95 DKK
EBOG
(0)
Samtalen på arbejde

Mere om Birte Asmuss

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birte Asmuss. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Asmuss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Intern kommunikation under forandring" i serien "Den kommunikerende organisation" udgivet af Samfundslitteratur - "Samtalen på arbejde" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Birte Asmuss

Du kan finde to bøger af Birte Asmuss her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Birte Asmuss fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Asmuss er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birte Asmuss' "Intern kommunikation under forandring"

"Intern kommunikation under forandring" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Asmuss' serie "Den kommunikerende organisation". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Samtalen på arbejde" af Birte Asmuss

Det er muligt at købe Birte Asmuss' "Samtalen på arbejde" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Samtalen på arbejde" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Asmuss