Bog & idéBirte Hansen

Bøger skrevet af Birte Hansen

Læs mere om Birte Hansen
2 produkter
2 produkter
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Professionelle samtaler og empatiske relationerHelle Nørrelykke
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Arbejdsfastholdelse og inklusion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsfastholdelse og inklusionAnne-Mette Hedeager Momsen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsfastholdelse og inklusion

Mere om Birte Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Birte Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionelle samtaler og empatiske relationer" udgivet af Gyldendal - "Arbejdsfastholdelse og inklusion" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birte Hansen

Birte Hansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Hansens bøger som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Professionelle samtaler og empatiske relationer" af Birte Hansen

Det er muligt at købe Birte Hansens "Professionelle samtaler og empatiske relationer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Birte Hansen "Arbejdsfastholdelse og inklusion"

"Arbejdsfastholdelse og inklusion" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Hansens serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Hansen