Bog & idéBirte Hedegaard Larsen

Bøger skrevet af Birte Hedegaard Larsen

Læs mere om Birte Hedegaard Larsen
1 produkter
1 produkter
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige områdeLoni Ledderer
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område

Mere om Birte Hedegaard Larsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birte Hedegaard Larsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hedegaard Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kari Martinsen mellem Løgstrup og Aristoteles " i serien "Skrift-serie fra Danmarks Sygeplejerskehøjskole" udgivet af Danmarks Sygeplejerskehøjskole ved Aarhus Universitet - "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" udgivet af Gyldendal

Birte Hedegaard Larsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Birte Hedegaard Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Hedegaard Larsen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Hedegaard Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birte Hedegaard Larsens "Kari Martinsen mellem Løgstrup og Aristoteles "

Hos Bog & idé er "Kari Martinsen mellem Løgstrup og Aristoteles " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Hedegaard Larsens serie "Skrift-serie fra Danmarks Sygeplejerskehøjskole". Det er Danmarks Sygeplejerskehøjskole ved Aarhus Universitet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Birte Hedegaard Larsen "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område"

Det er muligt at købe Birte Hedegaard Larsens "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Hedegaard Larsen