Bog & idéBirte Langgaard

Bøger skrevet af Birte Langgaard

Læs mere om Birte Langgaard
11 produkter
11 produkter
Danske stemmer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske stemmerBirte Langgaard
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Danske stemmer
Pæredansk
PæredanskBirte Langgaard
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Pæredansk
Højt til loftet
Højt til loftetBirte Langgaard
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Højt til loftet
Danske stemmer
Danske stemmerBirte Langgaard
619,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Danske stemmer
Livskraft
LivskraftFay Weldon
79,95 DKK
EBOG
(0)
Livskraft
Darcys utopia
Darcys utopiaFay Weldon
99,95 DKK
EBOG
(0)
Darcys utopia
Den gale trompetist
Den gale trompetistFay Weldon
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den gale trompetist
Pæredansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
PæredanskBirte Langgaard
539,96 DKK
SPIRALRYG
(0)
Pæredansk
Livskraft
LivskraftFay Weldon
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Livskraft
Carmen og Djævelen
Carmen og DjævelenFay Weldon
79,95 DKK
EBOG
(0)
Carmen og Djævelen
København
KøbenhavnBirte Langgaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
København

Mere om Birte Langgaard

Hvis du søger en bog fra Birte Langgaard, finder du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Langgaards udgivelser.
Bøgerne fra Birte Langgaard udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gang i snakketøjet" udgivet af Gyldendal - "Danske stemmer" udgivet af Gyldendal - "Højt til loftet" udgivet af Gyldendal - "Noget at tale om" i serien "Noget at tale om, Kursus i dansk talefærdighed for voksne fremmedsprogede " udgivet af Gyldendal - "Noget at tale om" i serien "Noget at tale om, Kursus i dansk talefærdighed for voksne fremmedsprogede " udgivet af Gyldendal - "Noget at tale om" i serien "Noget at tale om, Kursus i dansk talefærdighed for voksne fremmedsprogede " udgivet af Gyldendal Uddannelse - "Ordet er frit" udgivet af Gyldendal - "Ordet er frit" udgivet af Gyldendal - "Danske stemmer" udgivet af Gyldendal - "Dansk uden grænser" udgivet af Gyldendal - "Ordet er frit" udgivet af Gyldendal - "Pæredansk" udgivet af Gyldendal - "Pæredansk" udgivet af Gyldendal - "Danske stemmer" udgivet af Gyldendal - "Danske stemmer" udgivet af Gyldendal - "Danske stemmer" udgivet af Gyldendal - "Ordet er frit" udgivet af Gyldendal - "Danske stemmer" udgivet af Gyldendal - "Gang i snakketøjet" udgivet af Gyldendal - "Gang i snakketøjet" udgivet af Kaleidoscope

Mere om Birte Langgaards bøger

Der er 20 tilgængelige udgivelser af Birte Langgaard hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Langgaards bøger fås i forskellige formater. Langgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birte Langgaards "Gang i snakketøjet"

"Gang i snakketøjet" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Danske stemmer" af Birte Langgaard

Det er muligt at købe Birte Langgaards "Danske stemmer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Langgaard