Bog & idéBirte Ravn Østergaard

Bøger skrevet af Birte Ravn Østergaard

Læs mere om Birte Ravn Østergaard
5 produkter
5 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Marketing B & A1
Marketing B & A1René Mortensen
829,95 DKK
Hæftet
(0)
Marketing B & A1
Marketing A2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Marketing A2René Mortensen
485,96 DKK
Hæftet
(0)
Marketing A2
Heureka!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Heureka!Birte Ravn Østergaard
494,96 DKK
Hardback
(0)
Heureka!
Heureka!
Heureka!Birte Ravn Østergaard
299,95 DKK
EBOG
(0)
Heureka!

Mere om Birte Ravn Østergaard

Birte Ravn Østergaard har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Østergaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heureka!" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Heureka!" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Toolbox." udgivet af Systime - "Marketing A2" udgivet af Systime - "Marketing B & A1" udgivet af Systime - "Marketing - Grundforløb" udgivet af Systime - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Heureka!" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Heureka!" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "HHX-håndbogen - til studieområdet" udgivet af Systime - "Heureka!" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Mere om Birte Ravn Østergaards bøger

Birte Ravn Østergaard har 12 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Birte Ravn Østergaard bøger i udvalgte formater. Østergaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Heureka!" af Birte Ravn Østergaard

Det er muligt at købe Birte Ravn Østergaards "Heureka!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

Birte Ravn Østergaard "Heureka!"

Det er muligt at købe Birte Ravn Østergaards "Heureka!" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Ravn Østergaard