Bog & idéBirtha Petrea Hansen

Bøger skrevet af Birtha Petrea Hansen

Læs mere om Birtha Petrea Hansen
2 produkter
2 produkter
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Birtha Petrea Hansen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Birtha Petrea Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje til mennesker med diabetes" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard

Bøger af Birtha Petrea Hansen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Birtha Petrea Hansen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Birtha Petrea Hansen bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Hansen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" af Birtha Petrea Hansen

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Hansens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sygepleje" af Birtha Petrea Hansen

"Sygepleje" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af Hansens serie "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birtha Petrea Hansen