Bog & idéBirthe Balskilde

Bøger skrevet af Birthe Balskilde

Læs mere om Birthe Balskilde
1 produkter
1 produkter
Kostlære og -vurdering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kostlære og -vurderingBirthe Balskilde
503,96 DKK
Paperback
(0)
Kostlære og -vurdering

Mere om Birthe Balskilde

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Birthe Balskilde. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Balskildes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kostlære og -vurdering" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Kostlære og -vurdering" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Kostlære og -vurdering " i serien "Ernæringsassistent" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Kostlære og -vurdering" i serien "Ernæringsassistent" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Mere om Birthe Balskildes bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Birthe Balskilde hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Birthe Balskilde kan købes i flere forskellige formater. Balskilde har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kostlære og -vurdering" af Birthe Balskilde

Det er muligt at købe Birthe Balskildes "Kostlære og -vurdering" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.

"Kostlære og -vurdering" af Birthe Balskilde

"Kostlære og -vurdering" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Balskilde