Bog & idéBirthe Bonde

Bøger skrevet af Birthe Bonde

Læs mere om Birthe Bonde
2 produkter
2 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Birthe Bonde

Der findes mange bøger af Birthe Bonde online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bonde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "I form efter fødslen" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Sexologi" udgivet af Gyldendal

Birthe Bondes bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Birthe Bonde hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Birthe Bonde bøger i flere formater. Bondes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birthe Bondes "Klinisk reumatologi"

"Klinisk reumatologi" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"I form efter fødslen" af Birthe Bonde

"I form efter fødslen" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Bonde