Bog & idéBirthe Christensen

Bøger skrevet af Birthe Christensen

Læs mere om Birthe Christensen
1 produkter
1 produkter
Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasseBirthe Christensen
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasse

Mere om Birthe Christensen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Birthe Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spot på brugstekster" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Sæt spor i tiende" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor til den mundtlige prøve. Plakatsæt (4 stk.)" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Sæt spor til den mundtlige prøve" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor til den mundtlige prøve. Lærerguide" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor i tiende" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor i tiende" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt spor til den mundtlige prøve" udgivet af Dansklærerforeningen - "Prøveklar. Modtagerrettet kommunikation og skriftlig fremstilling. 10.klasse" i serien "Prøveklar" udgivet af Gyldendal - "Dansk i dybden - Erindringer" i serien "Dansk i dybden" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birthe Christensen

Du kan købe ti bøger af Birthe Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Birthe Christensen fås i flere forskellige formater. Christensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birthe Christensens "Spot på brugstekster"

Det er muligt at købe Birthe Christensens "Spot på brugstekster" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningens Forlag.

Birthe Christensen "Sæt spor i tiende"

"Sæt spor i tiende" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Christensen