Bog & idéBirthe Christiansen

Bøger skrevet af Birthe Christiansen

Læs mere om Birthe Christiansen
4 produkter
4 produkter
Fatale fortrængninger
Fatale fortrængningerBirthe Christiansen
69,00 DKK
e-bog
(0)
Fatale fortrængninger
Rottefængeren
RottefængerenBirthe Christiansen
69,00 DKK
e-bog
(0)
Rottefængeren
Dominoeffekten
DominoeffektenBirthe Christiansen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dominoeffekten
Dominoeffekten
STREAM
DominoeffektenBirthe Christiansen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Dominoeffekten

Mere om Birthe Christiansen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Birthe Christiansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dominoeffekten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fatale fortrængninger" udgivet af Saga - "Rottefængeren" udgivet af Saga - "Dominoeffekten" udgivet af Saga - "Rottefængeren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fatale fortrængninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dominoeffekten" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Birthe Christiansens bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Birthe Christiansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Birthe Christiansen kommer i udvalgte formater. Christiansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dominoeffekten" af Birthe Christiansen

Det er muligt at købe Birthe Christiansens "Dominoeffekten" som lydbog. Birthe Christiansens "Dominoeffekten" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Fatale fortrængninger" af Birthe Christiansen

"Fatale fortrængninger" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Christiansen