Bog & idéBirthe Frederiksen

Bøger skrevet af Birthe Frederiksen

Læs mere om Birthe Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Caravans and trade in Afghanistan
Caravans and trade in AfghanistanBirthe Frederiksen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Caravans and trade in Afghanistan

Mere om Birthe Frederiksen

Der er mange bøger skrevet af Birthe Frederiksen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Frederiksen.
Bøgerne fra Birthe Frederiksen udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Caravans and trade in Afghanistan " i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Thames and Hudson Rhodos

Birthe Frederiksens bøger

Du kan købe to bøger af Birthe Frederiksen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Birthe Frederiksen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birthe Frederiksens "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

Det er muligt at købe Birthe Frederiksens "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Caravans and trade in Afghanistan " af Birthe Frederiksen

Det er muligt at købe Birthe Frederiksens "Caravans and trade in Afghanistan " som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Det er Thames and Hudson Rhodos, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Frederiksen