Bog & idéBirthe Gaarde

Bøger skrevet af Birthe Gaarde

Læs mere om Birthe Gaarde
2 produkter
2 produkter
Hver vores virkelighed
Hver vores virkelighedBirthe Gaarde
119,95 DKK
e-bog
(0)
Hver vores virkelighed
Stress a-å
Stress a-åBirthe Gaarde
129,95 DKK
e-bog
(0)
Stress a-å

Mere om Birthe Gaarde

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Birthe Gaarde. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Gaarde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stress A-Å" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Hver vores virkelighed" udgivet af mellemgaard - "Stress a-å" udgivet af mellemgaard - "Hver vores virkelighed" udgivet af mellemgaard

Bøger af Birthe Gaarde

Du kan finde fire bøger af Birthe Gaarde her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Birthe Gaarde kan købes i samtlige formater. Gaardes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birthe Gaardes "Stress A-Å"

"Stress A-Å" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hver vores virkelighed" af Birthe Gaarde

Det er muligt at købe Birthe Gaardes "Hver vores virkelighed" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Hver vores virkelighed" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Gaarde