Bog & idéBirthe Gamst

Bøger skrevet af Birthe Gamst

Læs mere om Birthe Gamst
2 produkter
2 produkter
Velfærdssamfundets sociale pionerer
Velfærdssamfundets sociale pionererBirthe Gamst
49,95 DKK
EBOG
(0)
Velfærdssamfundets sociale pionerer
Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt miljøarbejde i lokalsamfundetLars Uggerhøj
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet

Mere om Birthe Gamst

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Birthe Gamst. På listen nedenfor ser du de seneste af Gamsts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Velfærdssamfundets sociale pionerer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birthe Gamst

Birthe Gamst har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Birthe Gamst kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Gamst er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Velfærdssamfundets sociale pionerer" af Birthe Gamst

"Velfærdssamfundets sociale pionerer" er tilgængelig online som ebog. Med "Velfærdssamfundets sociale pionerer" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet" af Birthe Gamst

"Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Gamst