Bog & idéBirthe Gyldion Kristensen

Bøger skrevet af Birthe Gyldion Kristensen

Læs mere om Birthe Gyldion Kristensen
2 produkter
2 produkter
Teknisk vidunder
Teknisk vidunerBirthe Gyldion
129,95 DKK
EBOG
(0)
Teknisk viduner
Barndom på brosten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Barndom på brostenBirthe Gyldion Kristensen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Barndom på brosten

Mere om Birthe Gyldion Kristensen

Der findes flere bøger skrevet af Birthe Gyldion Kristensen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gyldion Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Barndom på brosten" udgivet af Forlaget mellemgaard - "En underlig historie" udgivet af BibMedia - "Teknisk viduner" udgivet af mellemgaard - "Teknisk vidunder" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Birthe Gyldion Kristensen

Du kan bestille fire bøger af Birthe Gyldion Kristensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Birthe Gyldion Kristensen kan købes i forskellige formater. Gyldion Kristensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Barndom på brosten" af Birthe Gyldion Kristensen

Det er muligt at købe Birthe Gyldion Kristensens "Barndom på brosten" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"En underlig historie" af Birthe Gyldion Kristensen

Det er muligt at købe Birthe Gyldion Kristensens "En underlig historie" som lydbog. Fordelen ved at have Birthe Gyldion Kristensens "En underlig historie" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er BibMedia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Gyldion Kristensen