Bog & idéBirthe Irene Christensen

Bøger skrevet af Birthe Irene Christensen

Læs mere om Birthe Irene Christensen
2 produkter
2 produkter
Det lille pindsvin
KUN KLIK & HENT
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pyjamasmanden og andre eventyrOle Ras
82,96 DKK
EBOG
(0)
Pyjamasmanden og andre eventyr
Føllet på marken
TILBUD
Føllet på markenBirthe Irene Christensen
79,96 DKK99,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Føllet på marken

Mere om Birthe Irene Christensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Birthe Irene Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Føllet på marken" i serien "Dyrefabler for børn" udgivet af Historia - "Pyjamasmanden og andre eventyr" i serien "Dyrefabler for børn" udgivet af Historia Forlag

Bøger skrevet af Birthe Irene Christensen

Du kan finde to bøger af Birthe Irene Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Birthe Irene Christensen fås i forskellige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Føllet på marken" af Birthe Irene Christensen

Det er muligt at købe Birthe Irene Christensens "Føllet på marken" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Christensens serie "Dyrefabler for børn". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.

Birthe Irene Christensen "Pyjamasmanden og andre eventyr"

Det er muligt at købe Birthe Irene Christensens "Pyjamasmanden og andre eventyr" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Pyjamasmanden og andre eventyr" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Christensens serie "Dyrefabler for børn". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Irene Christensen