Bog & idéBirthe Johansen

Bøger skrevet af Birthe Johansen

Læs mere om Birthe Johansen
1 produkter
1 produkter
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologi bind IIÅse Høgsbro Lading
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II

Mere om Birthe Johansen

Hvis du søger en bog af Birthe Johansen, tilbyder vi et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Johansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teatret Riddersalens århundrede" udgivet af Multivers - "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" udgivet af Gyldendal

Birthe Johansens bøger

Birthe Johansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun købe Johansens bøger som indbundet. Johansens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birthe Johansens "Teatret Riddersalens århundrede"

Hos Bog & idé er "Teatret Riddersalens århundrede" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Multivers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" af Birthe Johansen

"Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Johansen