Bog & idéBirthe K. Vinner Nielsen

Bøger skrevet af Birthe K. Vinner Nielsen

Læs mere om Birthe K. Vinner Nielsen
1 produkter
1 produkter
Nisserne skal til fest
TILBUD
Nisserne skal til festBirthe K. Vinner Nielsen
127,96 DKK159,95 DKK
Indbundet
(0)
Nisserne skal til fest

Mere om Birthe K. Vinner Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Birthe K. Vinner Nielsen. På listen nedenfor finder du Vinner Nielsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Roseneventyr" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Birthe K. - sådan ka' det gå" udgivet af Ådalen

Bøger skrevet af Birthe K. Vinner Nielsen

Der er to tilgængelige bøger af Birthe K. Vinner Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Vinner Nielsens bøger kommer i samtlige formater. Vinner Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Roseneventyr" af Birthe K. Vinner Nielsen

"Roseneventyr" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Birthe K. Vinner Nielsen "Birthe K. - sådan ka' det gå"

Det er muligt at købe Birthe K. Vinner Nielsens "Birthe K. - sådan ka' det gå" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Ådalen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe K. Vinner Nielsen