Bog & idéBirthe Kingo Christensen

Bøger skrevet af Birthe Kingo Christensen

Læs mere om Birthe Kingo Christensen
1 produkter
1 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri

Mere om Birthe Kingo Christensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Birthe Kingo Christensen. På listen nedenfor finder du Christensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Birthe Kingo Christensen

Du kan finde to bøger af Birthe Kingo Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Christensens bøger kommer bare som indbundet. Christensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Birthe Kingo Christensen

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Psykiatri" af Birthe Kingo Christensen

"Psykiatri" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Christensens serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Kingo Christensen