Bog & idéBirthe Kjær

Bøger skrevet af Birthe Kjær

Læs mere om Birthe Kjær
2 produkter
2 produkter
Længe leve livet
STREAM
Længe leve livetSusanne Bernth
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Længe leve livet
For fuld musik
For fuld musikBirthe Kjær
39,95 DKK
EBOG
(0)
For fuld musik

Mere om Birthe Kjær

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Birthe Kjær. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Kjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Malekursus" udgivet af Saxo Publish - "Livet er både sorger og glæder" udgivet af Forlaget VITA - "Længe leve livet" udgivet af Politikens Forlag - "For fuld musik" i serien "Min barndom i 50’erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Birthe Kjærs bøger

Birthe Kjær har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Birthe Kjær kan købes i flere formater. Birthe Kjær bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birthe Kjærs "Malekursus"

Hos Bog & idé er "Malekursus" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Malekursus" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saxo Publish.

"Livet er både sorger og glæder" af Birthe Kjær

"Livet er både sorger og glæder" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget VITA.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Kjær