Bog & idéBirthe M. Eriksen

Bøger skrevet af Birthe M. Eriksen

Læs mere om Birthe M. Eriksen
1 produkter
1 produkter
Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar
Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvarBrita Bjørkelo
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar

Mere om Birthe M. Eriksen

Der er bare én bog af Birthe M. Eriksen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar" af Birthe M. Eriksen

Det er muligt at købe Birthe M. Eriksens "Varsling i arbeidslivet : arbeidsgivers og leders roller og ansvar" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en skøn bog fra Eriksen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe M. Eriksen