Bog & idéBirthe Skov Midtiby

Bøger skrevet af Birthe Skov Midtiby

Læs mere om Birthe Skov Midtiby
1 produkter
1 produkter
Eldur - Skovhuggerens saga 2
Eldur - Skovhuggerens saga 2Birthe Skov Midtiby
149,95 DKK
EBOG
(0)
Eldur - Skovhuggerens saga 2

Mere om Birthe Skov Midtiby

Der er kun én bog af Birthe Skov Midtiby tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Eldur - Skovhuggerens saga 2". Den er udgivet af DreamLitt på dansk. "Eldur - Skovhuggerens saga 2" er desuden tilknyttet serien "Skovhuggerens saga".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Eldur - Skovhuggerens saga 2" af Birthe Skov Midtiby

"Eldur - Skovhuggerens saga 2" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Eldur - Skovhuggerens saga 2" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Midtibys serie "Skovhuggerens saga". Det er DreamLitt, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Midtiby, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Skov Midtiby