Bog & idéBirthe Stemann Knudsen

Bøger skrevet af Birthe Stemann Knudsen

Læs mere om Birthe Stemann Knudsen
2 produkter
2 produkter
Karen
STREAM
KarenBirthe Stemann Knudsen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Karen
Karen
KarenBirthe Stemann Knudsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Karen

Mere om Birthe Stemann Knudsen

Birthe Stemann Knudsen har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Knudsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karen" udgivet af Saga - "Karen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Karen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Birthe Stemann Knudsen

Birthe Stemann Knudsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Birthe Stemann Knudsen kan købes i flere forskellige formater. Knudsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Karen" af Birthe Stemann Knudsen

Det er muligt at købe Birthe Stemann Knudsens "Karen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

Birthe Stemann Knudsen "Karen"

Hos Bog & idé er "Karen" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Karen" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Stemann Knudsen