Bog & idéBirthe Tandrup

Bøger skrevet af Birthe Tandrup

Læs mere om Birthe Tandrup
1 produkter
1 produkter
Skriv i alle genrer
Skriv i alle genrerBirthe Tandrup
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv i alle genrer

Mere om Birthe Tandrup

Der er blot én bog af Birthe Tandrup tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Skriv i alle genrer". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Skriv i alle genrer" er desuden en del af serien "Gyldendals Sprogbøger".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skriv i alle genrer" af Birthe Tandrup

Det er muligt at købe Birthe Tandrups "Skriv i alle genrer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Tandrups serie "Gyldendals Sprogbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Birthe Tandrup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Tandrup