Bog & idéBisse

Bøger skrevet af Bisse

Læs mere om Bisse
1 produkter
1 produkter
Symposion, Kærligheden taler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Symposion, Kærligheden talerJokum Rohde
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Symposion, Kærligheden taler

Mere om Bisse

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Bisse. På listen nedenfor ser du de seneste af -s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coronamonologerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Symposion, Kærligheden taler" udgivet af Forlaget Kronstork - "The Lift" udgivet af Gyldendal - "Myren" udgivet af Klematis - "Begreb om begær" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "The Lift" udgivet af Gyldendal

Mere om Bisses bøger

Du kan finde seks bøger af Bisse her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Bisse fås i flere forskellige formater. Bisse bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Coronamonologerne" af Bisse

Det er muligt at købe Bisses "Coronamonologerne" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bisse "Symposion, Kærligheden taler"

"Symposion, Kærligheden taler" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Kronstork.
Detaljer
Fulde navn:
Bisse