Bog & idéBitta Mikkelborg

Bøger skrevet af Bitta Mikkelborg

Læs mere om Bitta Mikkelborg
5 produkter
5 produkter
Sjal og skjerf : strikking hele året
Sjal og skjerf : strikking hele åretBitta Mikkelborg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Sjal og skjerf : strikking hele året
Bittas sokker
Bittas sokkerBitta Mikkelborg
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Bittas sokker
Bittas sokker 2
Bittas sokker 2Bitta Mikkelborg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Bittas sokker 2
Luer : strikking hele året
Luer : strikking hele åretBitta Mikkelborg
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Luer : strikking hele året
Bittas votter : strikking hele året
Bittas votter : strikking hele åretBitta Mikkelborg
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Bittas votter : strikking hele året

Mere om Bitta Mikkelborg

Hvis du er på jagt efter en bog af Bitta Mikkelborg, kan du købe et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mikkelborgs seneste bøger.
Bøgerne fra Bitta Mikkelborg kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hyggestrik - Strikkede klude - Særudgave" udgivet af Legind - "Bittas votter : strikking hele året" udgivet af Pax - "Bittas strikkeplanlegger : med oppskrift på 24 nye kluter" udgivet af Pax - "Strikkekalender 2016" udgivet af Scanvik - "Strikkekalender 2019" udgivet af Pax - "Sjal og skjerf : strikking hele året" udgivet af Pax - "Strikkekalender 2018" udgivet af Pax - "Klude - mindful strik hele året" udgivet af Legind - "Strikkekalender 2017" udgivet af Pax - "Luer : strikking hele året" udgivet af Pax - "Strømper : strikking hele året" udgivet af Pax - "Kluter : strikking hele året" udgivet af Pax - "Sokker : strikking hele året" udgivet af Pax - "Strikkekalender 2016" udgivet af Pax

Bitta Mikkelborgs bøger

Bitta Mikkelborg har 14 bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bitta Mikkelborg kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Mikkelborg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hyggestrik - Strikkede klude - Særudgave" af Bitta Mikkelborg

"Hyggestrik - Strikkede klude - Særudgave" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Bittas votter : strikking hele året" af Bitta Mikkelborg

"Bittas votter : strikking hele året" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Pax, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Bitta Mikkelborg