Bog & idéBitten Veibel Salomonsen

Bøger skrevet af Bitten Veibel Salomonsen

Læs mere om Bitten Veibel Salomonsen
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
739,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)

Mere om Bitten Veibel Salomonsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Bitten Veibel Salomonsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Salomonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse og rehabilitering " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Bøger af Bitten Veibel Salomonsen

Bitten Veibel Salomonsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Salomonsens bøger fås blot som indbundet. Salomonsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forebyggelse og rehabilitering" af Bitten Veibel Salomonsen

"Forebyggelse og rehabilitering" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i Salomonsens serie "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" af Bitten Veibel Salomonsen

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bitten Veibel Salomonsen