Bog & idéBjarke à Rogvi-Hansen

Bøger skrevet af Bjarke à Rogvi-Hansen

Læs mere om Bjarke à Rogvi-Hansen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Bjarke à Rogvi-Hansen

Bjarke à Rogvi-Hansen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rogvi-Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bjarke à Rogvi-Hansen

Du kan bestille to bøger af Bjarke à Rogvi-Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Rogvi-Hansen som indbundet. Bøgerne af Rogvi-Hansen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarke à Rogvi-Hansens "Basisbog i sygdomslære"

Det er muligt at købe Bjarke à Rogvi-Hansens "Basisbog i sygdomslære" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Bjarke à Rogvi-Hansen "Basisbog i sygdomslære"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarke à Rogvi-Hansen