Bog & idéBjarke Oxlund

Bøger skrevet af Bjarke Oxlund

Læs mere om Bjarke Oxlund
2 produkter
2 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Mellem mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem menneskerLotte Buch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Mellem mennesker

Mere om Bjarke Oxlund

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Bjarke Oxlund. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Oxlund.
Bøgerne fra Bjarke Oxlund kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Mellem mennesker" udgivet af Gyldendal - "Specialerække. "What they want most is money"" udgivet af Institut for Antropologi

Bøger skrevet af Bjarke Oxlund

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bjarke Oxlund hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Oxlunds bøger kommer i flere formater. Oxlunds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sexologi" af Bjarke Oxlund

Det er muligt at købe Bjarke Oxlunds "Sexologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Mellem mennesker" af Bjarke Oxlund

"Mellem mennesker" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarke Oxlund