Bog & idéBjarke Paarup

Bøger skrevet af Bjarke Paarup

Læs mere om Bjarke Paarup
1 produkter
1 produkter
Sundhedens veje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedens vejeTine Mette Gammeltoft
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedens veje

Mere om Bjarke Paarup

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Bjarke Paarup. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Paarup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedens veje" udgivet af HansReitzels - "Sundhedens veje" udgivet af Gyldendal

Mere om Bjarke Paarups bøger

Du kan finde to bøger af Bjarke Paarup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Bjarke Paarup fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Paarup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhedens veje" af Bjarke Paarup

Det er muligt at købe Bjarke Paarups "Sundhedens veje" som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Sundhedens veje" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedens veje" af Bjarke Paarup

"Sundhedens veje" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarke Paarup