Bog & idéBjarke Schjødt Larsen

Bøger skrevet af Bjarke Schjødt Larsen

Læs mere om Bjarke Schjødt Larsen
2 produkter
2 produkter
GHOST 3: Pigen, der var en bombe
BOEGERTILSTAERKPRIS
GHOST 3: Pigen, der var en bombeBjarke Schjødt Larsen
265,56 DKK
Indbundet
(0)
GHOST 3: Pigen, der var en bombe
En flamme i øjet
BOEGERTILSTAERKPRIS
En flamme i øjetBjarke Schjødt Larsen
197,96 DKK
Hardback
(0)
En flamme i øjet

Mere om Bjarke Schjødt Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Bjarke Schjødt Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Schjødt Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En flamme i øjet" i serien "#UNGLETLÆST" udgivet af Turbine - "GHOST 3: Pigen, der var en bombe" i serien "Ghost" udgivet af Forlaget Alvilda

Bøger af Bjarke Schjødt Larsen

Bjarke Schjødt Larsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Bjarke Schjødt Larsen fås i forskellige formater. Bjarke Schjødt Larsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En flamme i øjet" af Bjarke Schjødt Larsen

Hos Bog & idé er "En flamme i øjet" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i Schjødt Larsens serie "#UNGLETLÆST". Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bjarke Schjødt Larsen "GHOST 3: Pigen, der var en bombe"

Hos Bog & idé er "GHOST 3: Pigen, der var en bombe" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Ghost". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarke Schjødt Larsen