Bog & idéBjarne Alsbjørn

Bøger skrevet af Bjarne Alsbjørn

Læs mere om Bjarne Alsbjørn
1 produkter
1 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Bjarne Alsbjørn

Der er flere bøger fra Bjarne Alsbjørn til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Alsbjørn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af - - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Bjarne Alsbjørn

Du kan købe seks bøger af Bjarne Alsbjørn her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Bjarne Alsbjørn bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Alsbjørn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Alsbjørns "Sår"

Det er muligt at købe Bjarne Alsbjørns "Sår" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er -, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Den akutte patient" af Bjarne Alsbjørn

"Den akutte patient" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Alsbjørn