Bog & idéBjarne Astrup Jensen

Bøger skrevet af Bjarne Astrup Jensen

Læs mere om Bjarne Astrup Jensen
1 produkter
1 produkter
Rentesregning - Særtryk
Rentesregning - SærtrykBjarne Astrup Jensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Rentesregning - Særtryk

Mere om Bjarne Astrup Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Bjarne Astrup Jensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Astrup Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rentesregning" udgivet af Djøf Forlag - "Rentesregning. Særtryk" udgivet af Djøf Forlag - "Rentesregning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Rentesregning Særtryk af 6. udgave" udgivet af DJØF - "Rentesregning 6. udg." udgivet af DJØF

Mere om Bjarne Astrup Jensens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Bjarne Astrup Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Astrup Jensens bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Astrup Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rentesregning" af Bjarne Astrup Jensen

"Rentesregning" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bjarne Astrup Jensen "Rentesregning. Særtryk"

Det er muligt at købe Bjarne Astrup Jensens "Rentesregning. Særtryk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Astrup Jensen