Bog & idéBjarne Gertz

Bøger skrevet af Bjarne Gertz

Læs mere om Bjarne Gertz
4 produkter
4 produkter
En mand i krise
En mand i kriseBjarne Gertz
129,95 DKK
EBOG
(0)
En mand i krise
Tema med variationer
Tema med variationerBjarne Gertz
129,95 DKK
EBOG
(0)
Tema med variationer
Napoleonskager og guldbajere
Napoleonskager og guldbajereBjarne Gertz
129,95 DKK
EBOG
(0)
Napoleonskager og guldbajere
Villa vennely
Villa vennelyBjarne Gertz
129,95 DKK
EBOG
(0)
Villa vennely

Mere om Bjarne Gertz

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Bjarne Gertz. På listen nedenfor ser du de nyeste af Gertz' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En mand i krise" i serien "Beretning fra det 20. århundrede" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Napoleonskager og guldbajere" i serien "Beretning fra det 20. århundrede" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Bøger af Bjarne Gertz

Bjarne Gertz har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Gertz som ebog. Bøgerne af Gertz er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjarne Gertz' "En mand i krise"

Det er muligt at købe Bjarne Gertz' "En mand i krise" som ebog. Det betyder, at du kan læse "En mand i krise" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Gertz' serie "Beretning fra det 20. århundrede". Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Napoleonskager og guldbajere" af Bjarne Gertz

Det er muligt at købe Bjarne Gertz' "Napoleonskager og guldbajere" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Napoleonskager og guldbajere" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Gertz' serie "Beretning fra det 20. århundrede". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Gertz