Bog & idéBjarne Grønnow

Bøger skrevet af Bjarne Grønnow

Læs mere om Bjarne Grønnow
1 produkter
1 produkter
The Frozen Saqqaq Sites of Disko Bay, West Greenland: Qeqertasussuk and Qajaa (2400-900 BC)
The Frozen Saqqaq Sites of Disko Bay, West Greenland: Qeqertasussuk and Qajaa (2400-900 BC)Bjarne Grønnow
499,95 DKK
Hardback
(0)
The Frozen Saqqaq Sites of Disko Bay, West Greenland: Qeqertasussuk and Qajaa (2400-900 BC)

Mere om Bjarne Grønnow

Bjarne Grønnow har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Meddelelser om Grønland The frozen Saqqaq sites of Disko Bay, West greenland". Den er publiceret af Museum Tusculanum på engelsk. "Meddelelser om Grønland The frozen Saqqaq sites of Disko Bay, West greenland" er desuden en del af serien "Meddelelser om Grønland¤Monographs on Greenland".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Meddelelser om Grønland The frozen Saqqaq sites of Disko Bay, West greenland" af Bjarne Grønnow

Hos Bog & idé er "Meddelelser om Grønland The frozen Saqqaq sites of Disko Bay, West greenland" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Grønnows serie "Meddelelser om Grønland¤Monographs on Greenland". Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Grønnow, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Grønnow