Bog & idéBjarne Ibsen

Bøger skrevet af Bjarne Ibsen

Læs mere om Bjarne Ibsen
1 produkter
1 produkter
Shotokan Karate
Shotokan KarateBjarne Ibsen
399,95 DKK
Hardback
(0)
Shotokan Karate

Mere om Bjarne Ibsen

Bjarne Ibsen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ibsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den frivillige kommune" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Frivilligt arbejde i idrætsforeninger " udgivet af DHL - "Nye stier i den kommunale idrætspolitik" udgivet af Idrættens Analyseinstitut - "Fysisk aktivitet som behandling" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Motion og kost på recept i Københavns Kommune" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Bjarne Ibsen

Du kan bestille fem bøger af Bjarne Ibsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Ibsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Ibsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den frivillige kommune" af Bjarne Ibsen

Det er muligt at købe Bjarne Ibsens "Den frivillige kommune" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Frivilligt arbejde i idrætsforeninger " af Bjarne Ibsen

Hos Bog & idé er "Frivilligt arbejde i idrætsforeninger " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DHL.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Ibsen