Bog & idéBjarne Jacobsen

Bøger skrevet af Bjarne Jacobsen

Læs mere om Bjarne Jacobsen
3 produkter
3 produkter
Psykologi og sundhedspsykologi
Psykologi og sundhedspsykologiTine Aagaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi og sundhedspsykologi
Eksistentiel psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Eksistentiel psykologiBjarne Jacobsen
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Eksistentiel psykologi
Kierkegaard - hverdagslivets psykolog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kierkegaard - hverdagslivets psykologBjarne Jacobsen
269,96 DKK
Hæftet
(2)
Kierkegaard - hverdagslivets psykolog

Mere om Bjarne Jacobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Bjarne Jacobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kierkegaard - hverdagslivets psykolog" udgivet af Gyldendal - "Menneske i verden" udgivet af Samfundslitteratur - "Psykologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sårbarhed" udgivet af - - "Eksistentiel psykologi - mellem himmel og jord" udgivet af Samfundslitteratur - "Eksistentiel psykologi - mellem himmel og jord" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Bjarne Jacobsen

Der er seks tilgængelige bøger af Bjarne Jacobsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Jacobsens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjarne Jacobsens "Kierkegaard - hverdagslivets psykolog"

"Kierkegaard - hverdagslivets psykolog" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Menneske i verden" af Bjarne Jacobsen

Hos Bog & idé er "Menneske i verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Jacobsen