Bog & idéBjarne Jensen m.fl.

Bøger skrevet af Bjarne Jensen m.fl.

Læs mere om Bjarne Jensen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Plastteknologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlastteknologiBjarne Jensen m.fl.
638,96 DKK
(0)
Plastteknologi

Mere om Bjarne Jensen m.fl.

Der er forskellige bøger skrevet af Bjarne Jensen m.fl. til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra m.fl..
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plastteknologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Plastteknologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Bjarne Jensen m.fl.

Der er to tilgængelige bøger af Bjarne Jensen m.fl. hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. m.fl.s bøger fås i samtlige formater. m.fl.s bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjarne Jensen m.fl.s "Plastteknologi"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra m.fl., kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bjarne Jensen m.fl. "Plastteknologi"

Hos Bog & idé er "Plastteknologi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Jensen m.fl.