Bog & idéBjarne Klausen

Bøger skrevet af Bjarne Klausen

Læs mere om Bjarne Klausen
2 produkter
2 produkter
Vælgerne
VælgerneBjarne Klausen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Vælgerne
Vælgerne
STREAM
VælgerneBjarne Klausen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Vælgerne

Mere om Bjarne Klausen

Bjarne Klausen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Tigeren". Den er publiceret af Epsilon.dk på dansk. "Tigeren" er desuden en del af serien "Vild med Viden".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Klausens "Tigeren"

"Tigeren" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Vild med Viden". Det er Epsilon.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bjarne Klausen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Klausen