Bog & idéBjarne Kuno Møller

Bøger skrevet af Bjarne Kuno Møller

Læs mere om Bjarne Kuno Møller
2 produkter
2 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Bjarne Kuno Møller

Der er en del bøger af Bjarne Kuno Møller online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Immunologi" udgivet af FADL's Forlag - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Immunologi - en kortfattet lærebog" udgivet af FADL

Bøger af Bjarne Kuno Møller

Der er seks tilgængelige bøger af Bjarne Kuno Møller hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Bjarne Kuno Møller bøger i samtlige formater. Bøgerne af Møller er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Bjarne Kuno Møller

"Basisbog i diagnostiske fag" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Bjarne Kuno Møller "Immunologi"

Det er muligt at købe Bjarne Kuno Møllers "Immunologi" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Kuno Møller